Anne Wauters Goudsmid


Havikstraat 27 2590 Berlaar
0498474022 Klik om te bellen

Juwelen op maat
Kleurrijke edelstenen
Organische texturen

Over Anne Wauters Goudsmid

Juwelen voor het leven

Vier je liefde met een gouden cadeau! Schenk je partner en jezelf een prachtige verlovingsring en trouwringenset die helemaal bij jullie past. Goudsmid Anne Wauters ontwerpt en maakt de mooiste gouden ringen voor het leven.

Hoe wil jij je trouwring? Kies een ontwerp uit haar eigen collectie of neem inspiratiebeelden mee voor een nieuw design. Anne tovert elk idee om naar uniek gouden juwelen, honderd procent gepersonaliseerd en met veel zorg gemaakt.

Goudsmid Anne Wauters

Na haar studie als interieurvormgever volgde Anne Wauters een extra opleiding als goudsmid. Ze deed stage bij een bekende goudsmederij in Antwerpen en startte na een eerste werkervaring als goudsmid haar eigen atelier.

Goud kent geen grenzen. De meeste aanvragen voor gepersonaliseerde ringen komen uit België en Nederland. Maar Anne maakte ook al juwelen op maat die ze daarna opstuurde naar verschillende hoeken van de wereld.

Gouden gelukmomenten

Juwelen dragen een boodschap uit. Anne Wauters vertaalt de mooiste gelukmomenten in het leven naar unieke gouden ringen. Niet alleen voor een verloving of een trouw. Ze ontwerpt ook juwelen voor een geboorte, het afstuderen of een andere bijzondere levensgebeurtenis.

De juwelen onderscheiden zich door de kleurijke edelstenen en organische texturen. Elk sieraad wordt gemaakt in hoogwaardig goud van 18 karaat. In iedere trouwring en verlovingsring staat de meesterstempel gedrukt, met ook het karaatgehalte van het goud. Je krijgt ook altijd een officieel certificaat mee.

Gravure en onderhoud

Met een fijne gravure langs de binnen of buitenkant wordt je set trouwringen nóg persoonlijker. Kies bijvoorbeeld voor een uniek verbindend symbooltje of een voor jullie typerende zin. Je kan daarbij zelfs kiezen uit alle mogelijke lettertypes.

Laat je ring je leven lang schitteren en kom langs voor een onderhoudsbeurt. Dan checkt Anne voor jou of de edelstenen nog goed vastzitten. Je kan de juwelen ook opnieuw laten polijsten zodat ze er weer helemaal als nieuw uitzien.

Maak een afspraak

Elk juweel is persoonlijk en uniek. Daarom werkt Anne altijd op afspraak. Dan maakt zij tijd om te luisteren naar wie je bent en wat je wensen zijn. Heb je op voorhand graag een prijsindicatie?

Vraag via de website een prijsofferte aan of maak meteen al een afspraak en geniet binnenkort van jullie prachtige droomjuweel.

Foto's

Verlovingsring groene edelsteen

Anne Wauters Goudsmid in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten

Onze locatie

Anne Wauters Goudsmid


Havikstraat 27 2590 Berlaar
0498474022 Klik om te bellen