Atelier Straaljager


Sint-Bernadettestraat 103 9000 Gent
0469 24 54 33 Klik om te bellen

Juwelen op maat
Huiselijke sfeer
Ruim aanbod geboortejuwelen

Over Atelier Straaljager

WIE IS ATELIER STRAALJAGER


Maak kennis met de ontwerper
Al vele jaren droomde ik van een eigen zaak maar de passie om er voor te gaan ontbrak. In het voorjaar van 2019 kreeg ons gezin een zware klap te verwerken door het plotse verlies van Achiel, onze tweede zoon. Ik zocht, en vond, een uitlaatklep in een opleiding tot goudsmid en het creëren van persoonlijke ringen, armbanden, halskettingen en oorbellen.

Eerst zag ik het als therapie, iets om mijn molentje even tot rust te laten komen, maar al snel merkte ik de tonnen energie die ik kreeg van het ontwerpen, het smeden en het fijne handwerk dat gepaard gaat bij het vervaardigen van unieke juwelen. Zo ontstond de passie die ik al die jaren miste. Allemaal ontzettend spannend en ik stort me met de steun van mijn gezin vol in dit avontuur. En jij, lieve kleine Achiel, was mijn drijvende kracht hiertoe.

VISIE

Duurzaam en persoonlijk
Atelier Straaljager staat voor duurzaam, tijdloos en persoonlijkheid, voor vrouwen die kwaliteitsvolle, unieke, handgemaakte juwelen willen en dit aan betaalbare prijzen. In de vaste collectie zal je basics vinden, voor elke dag alsook unieke juwelen die je look net die extra stralen geven.

Atelier Straaljager denkt ecologisch.

In de mate van het mogelijke probeert Atelier Straaljager bewust om te springen met de impact op haar en jouw omgeving tijdens het hele proces om tot een uniek, persoonlijk juweel te komen. De grondstoffen zoals goud en zilver zijn gerecycleerd. Het doel is om na verloop van tijd over te schakelen naar Fairmined Goud. Hier is de goudketen van mijn naar jouw juweel geheel transparant. Spreek me hier gerust over aan als je daar meer informatie over wil.

De vele bezoeken aan de diamantstad Antwerpen gebeuren steeds met fiets en openbaar vervoer. De aangekochte edelstenen krijgen ook de garantie van Fairmined wat betekent dat ze ontgonnen zijn onder menswaardige omstandigheden. De elektriciteit tijdens het creëren komt grotendeels van de zon en het gebruikte water tijdens het proces komt van de regen. De verzending gebeurt maar één maal per week en de gebruikte verpakkingsmaterialen zijn allemaal ecologisch.

Atelier Straaljager verbindt zich ertoe om blijvend op zoek te gaan naar manieren om de impact op de omgeving zo klein mogelijk te houden zodat zowel jouw als mijn kinderen een mooie toekomst kunnen hebben.

Jullie kunnen bij het Atelier terecht voor trouw-/verlovingsjuwelen, rouwjuwelen, birthstone juwelen, geboortejuwelen,... Ook met je oud goud gaat Atelier Straaljager aan de slag. Met #DeStraaljacht engageert het Atelier zich om een op maat gemaakt juweel te vervaardigen samen met jou.

Onze locatie

Atelier Straaljager


Sint-Bernadettestraat 103 9000 Gent
0469 24 54 33 Klik om te bellen