Het ZilverAtelier


Hoogstraat 23 2870 Puurs-Sint-Amands
0474 25 19 48 Klik om te bellen

Belgisch handwerk
Organische ontwerpen
Advies op maat

Over Het ZilverAtelier

Wie zijn wij?

Het ZilverAtelier is meer dan een werkplaats. Het is een ruimte waar juwelen worden ontworpen en met de hand vervaardigd. Een plaats waar ambacht centraal staat. Door dit manueel proces heeft ieder juweel zijn eigen karakter en zijn ze stuk voor stuk uniek.
We beschikken over een eigen collectie, verkrijgbaar in Sterling zilver of goud. Van (trouw)ringen tot oorbellen, van hangers en colliers tot armbanden, bij ons ben je aan het juiste adres!

Ook voor een uniek ontwerp of het verwerken van oud goud kan je terecht bij het ZilverAtelier.

We vervaardigen onze juwelen in eigen atelier en doen dit met veel liefde voor het ambacht. We gebruiken kwaliteitsvolle materialen en integreren de mooiste edelstenen in de juwelen. Waar nodig laten we ons ondersteunen door gerenommeerde ambachtslui.

Tarik Menbhi

Op mijn diploma staat “gegradueerde in de toegepaste informatica”, maar op mijn 30ste ontdekte ik mijn echte passie, juwelen smeden. En ik geniet er elke dag van.

Mijn naam is Tarik en ik ben papa van 3 schattige kinderen en echtgenoot van een liefhebbende vrouw, Wendy. Mijn vrouw steunt mij in al mijn ondernemingen en is mijn houvast in moeilijke momenten.
In 2021 opende ik mijn eigen winkel / atelier in Puurs-Sint-Amands. Koop je bij het ZilverAtelier, dan koop je bij een goudsmid die met veel liefde jouw juweel maakt.
Elk juweel wordt met de hand vervaardigd en krijgt zo zijn eigen karakter. Voor mij zijn juwelen geen massaproduct, maar een creatie van vakmanschap.
Ik luister met plezier naar jouw verhaal en ga daarmee aan de slag om jouw droomjuweel te maken. Zilver of goud, met beide materialen maak ik juwelen die je kan koesteren en doorgeven aan de volgende generatie.

Zoek je een uniek juweel? Kom dan kiezen uit de collectie of laat het maken op maat. Ik verwacht jou in de Hoogstraat 23 in Puurs-Sint-Amands.

Groetjes
Tarik

Foto's

Little wood

Het ZilverAtelier in het kort

Producten

Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Verkoop van gouden producten op maat

Certificeringen

Hib Label

Onze locatie

Logo Het ZilverAtelier

Het ZilverAtelier

Het ZilverAtelier


Hoogstraat 23 2870 Puurs-Sint-Amands
0474 25 19 48 Klik om te bellen