Ramoon.be


Nestor de Tièrestraat 35 9700 Oudenaarde
0476815693 Klik om te bellen

Over Ramoon.be

Waarom?

"Ik hou ervan om iets met een verhaal, een betekenis te ontwerpen." "Een persoonlijk creatie dat voor een buitengewone ervaring zorgt. " Iets speciaal of iets klassiek, bij Ramoon is elk juweel is uniek.

Hoe?

Marjolein Van Dorpe staat garant voor dat unieke. Ze maakt op ambachtelijke wijze telkens iets op maat met een betekenis. Als gediplomeerd designer en goudsmid start ze elk project met een gloednieuw idee. Ze luistert, schetst en smeedt vervolgens een kwalitatief en schitterend product 'op de huid geschreven' van wie het sieraad straks draagt'.

Wat?

Uw juweel wordt met de grootste precisie, zorg en kennis behandeld. Ramoon ontwerpt alleen voor u en past de details aan tot u zegt dat het juweel perfect is. Een project duurt gemiddeld 4 tot 8 weken, van beginschets tot het afgewerkt juweel. In tegenstelling tot andere juweliers begint elk stuk dat Ramoon smeed als een gloednieuw idee.

Ramoon helpt u de details te kiezen, alle opties af te wegen en u te begeleiden door elke stap van het voor u handgemaakte sieraad uit 925 zilver of goud. Kies je voor maatwerk, dan heb je de zekerheid dat het gemaakt is met een hoge kwaliteit om een leven lang te dragen.

Ramoon.be in het kort

Producten

Diamanten & edelstenen
Herinneringssieraden
Sieraden
Trouwsieraden
Vrij werk

Diensten

Reparaties
Verkoop van gouden producten op maat
Verkoop van standaard gouden producten

Onze locatie

Ramoon.be


Nestor de Tièrestraat 35 9700 Oudenaarde
0476815693 Klik om te bellen